BIEBER!

MIN BIEBER!








Sen, jag lovar.

Sen, efter provet så lovar jag att jag ska updatera mycket mera än vad jag har gjort. <3
Nu måste jag plugga.


Har inte kunnat blogga!


Jag har inte kunnat blogga på ett ganska bra tag. Imorogn har jag Kemi prov och har pluggat som en galning till detta prov. Sedan har jag skapat en blogg med Isabel :)
. Kommer blogga på den minst lika mycket som på den här :=) I helgen blir det bättre update. Hoppas att jag kommer att orka blogga. Ida ghar vi haft det ganska bra i skolan, efter det så åkte jag hem och pluggade, sedan satte jag mig framflr TV:en och åt lite mellis. Efter det satte jag mig vid datorn och lajade lite. Nu sitter jag och kollar på Robinson, efter det kommer jag att gå och sova tror jag. Ha det bra!!


NU DRAR JAG!


Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaapp. Kanske kommer skriva ikväll om jag inte ska plugga. Ha det bäst. Kyyysss.


Kungen ska behandlas på samma sätt som statsministen?

Tycker ni att det ska vara så? Att kungen ska behandlar på samma sätt som statsministen? Jag tycker kanske det. Eller ja vet inte, men det kanske skulle vara bra, eller? Det stog det i tidningen. Var bara tvungen att fråga (;


Hinner inte med så mycket.


Idag hinner jag inte med så mycket update. Ska hem till en kompis efter skolanm och plugga. Vi har NO prov på fredag. Men när jag kan updatera så ska jag försöka att göra det. Snart är det dags att gå till plugget. Ska bara äta lite först. Nu måste jag skynda mig xd Ni fick ju ett video-klipp igår? Tycker ni att jag ska fortsätta med det?
Kram.


förlåt.

SORRY FÖR DÅLIG UPDATE!


www.potatismos.blogg.se


Inabella.blogg.se?

Hejsan! Kom hem till pappa efter plugget. Aja.

HUR JAG GÖR MINA NUDLAR?!?!?!?!
1. Sätt vatten på HÖG värme. Högsta. Sedan väntar du på att vattnet ska börja koka.
2.Lägg FÖRSIKTIGT ner nudlarna i kastrullen när det börjar koka.
3.Sedan lägger du ner pulvret, alltså smaken ;)
4.Rör sedan om lungt i kastrullen.
5.Lägg sedan upp nudlarna i en djup tallrik och ät sedan, helst med china pinnar ;)
MINA NUDEL-TIPS


DRAR TILL PLUGGET SNART!

Japp, första dagen i skolan efter höstlovet. Känns bra. Men ändå piss. Måste gå nu. Ska fixa håret xd. Kram.

THANX (:


TACK FÖR DEN HÖGA STATISTIKEN :D
Även fast min update inte vartit alls bra xd.
Hinner inte skriva mera idag, men jag skriver innan jag drar till skolan imorgon!
Sov gott. Eller, dröm sött!

Behöver eran hjälp!

Just nu behöver jag eran hjälp. Jag vill att min allra bästavän, Isabel ska börja blogga på www.Typbbella.blogg.se igen. Så nu vill jag att ni ska hjälpa mig att övertyga henne att göra det!.<3
Om hon gör det, alltså börjar blogga på den bloggen igen så får ni alla som hjälpt till en länk till eran blogg. Men då självklart måste ni länka eran blogg i kommentaren. Ni ska kommentera detta inlägg ;)
Den bloggen hon har nu heter www.kjsh.blogg.se
www.typbbella.blogg.se www.typbbella.blogg.se www.typbbella.blogg.se

Bada (:

Nu ska jag hoppa in i badet. Man måste ju vara ren inför skolan imorgon. Hade typ glömt att det var skola imorgon.
Det posetiva med att skolan börjar imorgon är att jag får träffa alla kompisar, det negativa är att det är massa tråkiga lektioner. Nu ska jag bada och sen ska jag städa mitt rum. Blir inte så mycket update idag. Tyvärr. Men jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan!
Hörs sen!.

PANKISAR! :D

NU SKA JAG KÄKA PANKISAR :D:D:D

Rubriker suger -.-


heeeeeeeeeeeeeeeej. Vaknade vid 09:30 idag, lite senare. Det var skönt. Nu gör jag inte så mycket. Jag och mamma ska åka och byta däcken på hennes bil senare idag. Har inget att blogga om nu. Så det blir inget mer i detta inlägg (; Skriver mera senare.

Godnatt ^^

FÁN vad trött jag är. Tack för en bra statistik idag, trots en dålig update. Kommer blogga imorgon förhoppningsvis.

Facebook.

Nu loggar jag in på Facebook!

I'm in love


Mina nya uppladdade bilder :D

Nyss laddade jag upp lite nya bilder på min dator. Nu har jag tråkigt så jag bloggar (; Så det blir lite update idag iaf!
FINA JAG MED NYA ROSETT. ♥

TRÖTTA/BARNSLIGA JAG :D

TEXTEN I MITT LIV ♥

Juste, jag har en blogg! (;

haha. Jag hade typ glömt min blogg. IDAG & IGÅR. Men igår var jag med en kompis så jag satt typ inte vid datorn.
Och idag så glömde jag det bara. Men nu skriver jag lite då? ;)
Idag har jag bara haft en slappdag vid datorn. Inte haft alls mycket energi i min lilla kropp idag. Nu sitter jag vid goSupermodel och försöker spela upp mig till toppmodell. Men det går inte så väldigt bra. Innan idag så målade jag mina naglar, mamma hade ju varit iväg och köpt en tidning till mig och där i var det två nagellack. En mörkrosa och en lite ljusare. Imorgon är det nog sista lediga dagen. Vet inte om vi har studiedag på måndag, men jag tror inte det. Min mobil dampar, som vanligt. Vill ha en ny. Men är osäker på om jag vill ha toutch. Vill nog kolla runt lite till. Nu ska jag slappa lite till och se vad som händer. Det kommer inte hända så mycket men ändå (;
Hörs lite senare eller imorgon.

OMG, vill ha!


Nu har man ju lite att välja mellan ;-) hahaaha. Inte för att jag använder ögonskugga så mycket. Men ja x)
Just nu vet jag inte vad jag ska hitta på. Ska snart gå till mamma och käka hamburgare, tror jag. Vi ska hem vid 21:00 tror jag. Mamma vet inte riktigt. Kommer inte i säng förens ganska sent idag då. Så antagligen sover jag länge imorgon. Snart är höstlovet slut, gud vad tråkigt. Jag vill inte tillbaka till skolan på Måndag. Eller om den börjar på Tisdag, vet inte om det är Studiedag på Måndag. Får kolla på skolans hemsida ist.
Nu ska ajg publicera det här inlägget.
Hejdå.
"PUBLICERAR"


Laxpudding!


Är laxpudduing gott? :-O
Det blir det på mammas jobb idag, tänk om jag dör! Nej men är det gott? Måste veta lxm.
Hahahahhahaha. Det är säkert jättegott.
Just nu gör jag inte så mycket..Nördar typ bartenderskolan.♥ Love it!
Idag kommer jag kunna blogga ganska mycket. Hur mycket vet jag inte men mycket iaf x)
Men aa. HEJDÅ!!! ♥♥


OLW


Kommit hit..vad ska jag göra?


Tja bloggen! Nej men hej x)
Nu har jag kommit till mammas jobb, vad ska jag göra? Jo blogga hela dagen (NOT) och kolla på bartenderskolan. Det blir en bra dag. Eller inte, men skitsamma, över till det viktiga. Det finns inget. Det här inlägget blir CP för att jag är trött. Väldigt trött. Så nu publicerar jag det här och skriver mera när jag piggnat till, låter det bra? "JAAAAA".


Mammas jobb.

Imorgon ska jag med mamma på jobbet, GLOBEN. Skryter om att min morsa jobar på globen. Nej men det ska man inte göra. Men ja, imorgon ska jag då dit. Ska väl bli kul?. Det var länge sen jag gjorde ett inlägg, men jag håller på med så mycket annat hela tiden så jag glömmer lixom att blogga. Men som ni ser så har jag skapat lite nya kategorier. Det är; Felicia Ekström, Justin Bieber, Länkar, Nytt i gardroben & YouTube. Nu är klockan 20:00, det känns som att den är typ 22:00. Men det är bara för att det är så mörkt på kvällarna nu mera. Nu har jag inte direkt så mycket roligt att blogga om. Så det är nog bäst att jag avslutar här så att inlägget inte blir så tråkigt. Jag skriver nog ett inlägg till idag. Innan jag går och lägger mig. Vet inte om jag hinner blogga innan jag och morsan drar imorgon, tror inte det. Tror jag stänger av datorn innan jag lägger mig idag. Men mamma har dator på sitt jobb så jag kommer nog blogga lite därifrån. Men vi får se hur det blir. Vi ses i nästa inlägg, eller imorgon xD.

www.kjsh.blogg.se

WWW.KJSH.BLOGG.SE
Bästaaaavääääään ♥
Kolla på hennes blogg :D
Puss.

Bli länkad!

Hejsan! 8D
Nu kan ni äntligen få länkar av mig! såhär går det till :)
* Ni länkar mig i eran blogg, kanske skriver någon rad om mig också.
* Sedan så kommenterar du min blogg om att du länkat mig.
* Så fort jag ser det får ni en länk!.
Så ni kan börja...nu :D

Fanta WildBerries

Har du druckit den? Jag drack den idag, den var väl okej. Men inte en favorit. Dem smakade lite som saft, fast med kolsyra såklart!
Jag har inte börjat med kategorierna än, men ska nog göra det nu. Nu sitter jag här och dricker på min Sprite.
Hörs i nästa inlägg.

Nu har jag shoppat.

Nu är jag hemma från min lilla "shopping-runda". Det var mycket folk i centrum idag faktiskt. Men jag hittade lite skräp som vanligt. Sen var jag på donken också.
Nu ska jag logga in på Facebook och kolla om några roliga är inne (;
Ska fixa lite med bloggen, skapa lite nya kategorier. Jag skriver efter det.

Blir besviken!

Nu är jag riktigt besviken på mig själv. Jag gick upp 07:30, hur är det möjligt? Jag skulle ju sova längre idag! Skitsamma. Idag ska jag till Haninge 8D. Antagligen själv för Anna var osäker på om hon fick. Men annars går det bra själv också. Idag blir det värdens bästa update. Jag lovar. Även om jag inte orkar så ska jag försöka. Igår skapade jag en ny kategori! Justin Bieber döpte jag den till. Skitsamma, nu ska jag göra något vettigt utav den här morgonen. Eller iaf försöka..

Ny kategori; Justin Bieber ♥


WIHOOO.
Justin min kärlek!
Nej men haha, stolt över att jag skapat en ny kategori :D
Nu ska jag sova, hoppas jag drömmer sött. Eller skönt. Skitsamma, nu ska jag vara stolt över min nya kategori!

Nördat?

En tjej har nördat min blogg med kommentarer XD.
Hur orkar hon? HHAHAHHAHAHAHA, men tack Moa!

Britney Spears!

Ja, jag kommer ihåg när hon var min idol. När jag såg henne live i globen. När jag satt och pysslade med bilder på henne. När jag skrev långa historier om henne. Hon är en bra sångare. Men nu är hon inte direkt "inne".

Haninge Centrum 8D

Imorgon ska jag dra till Haninge Centrum 8D
Fick 200 :- av mamma idag! Bara för att jag hade alla rätt på matteprovet!
Idag när jag kom hem från att jag hade varit med Oliver och Umit kollade jag på Ensam mamma söker. Det är inte alls något roligt program men jag hade ju inget att göra!
Nu ska jag snart gå och lägga mig, är faktiskt sjukt trött. Gick ju upp vid 08:30 idag. Det var inte alls kul. Jag som ville sova länge.. Men jag får hoppas på Sovmorgon imorgon istället. Imorgon kommer jag updatera mycket. Känner att min update har varit sjukt fålig på sista tiden. Men jag har mycket med skolan just nu och vill inte skita i läxorna. Och det visar ju faktiskt resultat. Alla rätt på matteprovet. Inte illa. Nu ska jag sova. Eller iaf stänga av datorn.

Städat klart, eller?

Ja asså nu har jag städat klart. Nu väntar jag på att Oliver och Umit ska komma. Vet inte vad vi ska göra. Men något kommer vi nog på. Hinner inte göra så mycket update idag eftersom att jag vill vara med mina kompisar.

Nu blev dem glada :D


Städa :D

Idag ska jag städa, roligt och tråkigt på samma sätt. Jag får hoppas att jag inte förstör något eller ja helt enkelt gör fel. Tänkte städa hela huset förutom köket, för det gjorde mamma igår. Och hennes sovrum. Men resten tar jag hand om. Först ska jag äta lite passion frukt, fan vad gott.
Jag ber om ursäkt för en liten dålig update men jag försöker så mycket jag kan. Och jag har märkt att när jag inte uppdaterar så får jag inga nya eller gammla läsare. Så det kvittar ju.
Men nus ka jag återgå till mitt och försöka göra lite nytta. Får se om jag hinner vara med någon kompis senare. Är lite sugen på att träffa mina älskade vänner XD

Till Shms.blogg.se

Ta några utav bilderna som passar!!
Sorry att dem kom så sent, men jag skulle iväg!!
Kram.

Jeuupppp.

Hejsan alla typ aa gullungar.
Idag var jag med Oliver och Anna. Vi hade typ enormt mycet roligare än vad vi brukar ha..
Eller asså nu skojade jag bara. Men roligt hade vi iaf. Kanske ska vara med dem imorgon också, men vi får se vad som händer. Jag är ju ledig och hemma själv. Mamma ska jobba. Just nu väntar jag på svar från shms.blogg.se, det är hon som ska göra min nya header. Lovisa ville ju ha betalt.. Ja men nu ska jag chilla. hhahahaa.

RSS 2.0